Από το Blogger.
RSS

ΑΥΓΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΤΟΥ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ

Το αυγό έχει υψηλή θρεπτική αξία, είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών, ενώ έχει μόνο 70-80 θερμίδες και χαμηλά λιπαρά. Περιέχει πολλές βιταμίνες, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Α, ποτάσσιο, φολικό οξύ, βιοτίνη και χολίνη.

Ένας κρόκος αυγού περιέχει περίπου 300 μικρογραμμάρια χολίνης που είναι ένα σημαντικό συστατικό για την καλή λειτουργία του εγκεφάλου. Έρευνες έχουν αποδείξει οτι είναι ευεργετική σε ασθενείς που πάσχουν από τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Η καθημερινή κατανάλωση αυγών μπορεί να βελτιώσει την πνευματική απόδοση του εγκεφάλου ασθενών με Αλτσχάιμερ και να βελτιώσει την εγκεφαλική λειτουργεία ηλικιωμένων με προβλήματα μνήμης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις