Από το Blogger.
RSS

ΧΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ


Αν κάθε φορά που χτενίζεστε, διαπιστώνετε ότι χάνετε μεγάλη ποσότητα μαλλιών και αυτό σας στεναχωρεί, η λύση είναι στη φύση! Η αλόη βέρα είναι ένα ευεργετικό φυτό για τον άνθρωπο και οι χυμοί του χρησιμοποιούνται ευρέως για την δημιουργία καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης.  Εκτός από την ιδιότητα του να επουλώνει και να προστατεύει το δέρμα, η αλόη βέρα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα με τα μαλλιά. Περιέχει ένα ένζυμο, το οποίο δυναμώνει και  ενισχύει την ανάπτυξη της τρίχας. Ταυτόχρονα κάνει καλό στο δέρμα του κεφαλιού και το αναζωογονεί.

Κόψτε μερικά μεγάλα φύλλα από το φυτό σας και πιέστε τα να βγει το τζελ που έχουν μέσα τους. Κόψτε τόσα ώστε το τζελ που θα μαζέψετε να είναι αρκετό για να καλύψει το κεφάλι και τα μαλλιά σας. Εάν δεν έχετε φυτό αλόης στον κήπο σας, μπορείτε να προμηθευτείτε το τζελ από ένα φαρμακείο ή κατάστημα που πουλά φυσικά προϊόντα.

Απλώστε το τζελ και τους χυμούς σε όλο το τριχωτό της κεφαλής και κάντε απαλό μασάζ για μερικά λεπτά. Αφήστε το για μισή ώρα και μετά λουστείτε, όπως συνήθως.

Η μάσκα με αλόη βέρα θα δυναμώσει τα μαλλιά σας και σύντομα θα παρατηρήσετε ότι χάνετε λιγότερα. Το δέρμα του κεφαλιού θα αναζωογονηθεί και τυχόν παθήσεις, όπως η ξηροδερμία θα εξαφανιστούν.

Επαναλάβετε τη μάσκα κάθε εβδομάδα και νιώστε την ευεργετική δράση της αλόης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις