Από το Blogger.
RSS

ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΜΗΛΟ, ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΕΡΜΑ


Το καλοκαίρι, ο ήλιος και η θάλασσα ταλαιπωρούν το δέρμα και το κάνουν να φαίνεται θαμπό και κουρασμένο. Μια μάσκα βαθιάς περιποίησης για να καλοσωρίσουμε το φθινόπωρο με τις γλυκές τις ευωδιές είναι η συνταγή που θα δοκιμάσουμε σήμερα.
Τα μήλα είναι φημισμένα για τα ευεργετικά τους οφέλη στον οργανισμό, περιέχουν κάλιο και βιταμίνη Α που μας βοηθούν να μένουμε υγιείς. Η ιδιότητα τους όμως, ως φυσικό ενυδατικό της επιδερμίδας, είναι άγνωστη στους περισσότερους. Από την άλλη η ζάχαρη και η κανέλα δρουν ενεργά στην τόνωση και σύσφιξη του δέρματος για να το αφήσουν λαμπερό και υγιές.

υλικά:

  • 2 κουταλάκι του γλυκού μαύρη ζάχαρη
  • 2 κουταλάκι του γλυκού άσπρη ζάχαρη
  • 2 κουταλάκια του γλυκού πολτοποιημένο μήλο
  • 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού κανέλα


εφαρμογή:
Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα μικρό μπολ και ανακατέψτε καλά για λίγα λεπτά. Κατά τη διάρκεια του ντους ή του μπάνιου απλώστε τη μάσκα σε όλο το κορμί, το λαιμό και το πρόσωπο κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις, για να πετύχετε την απολέπιση των νεκρών κυττάρων. Τρίψτε το δέρμα σας για λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να υπερβάλετε στην ένταση. Απαλές και αργές κινήσεις αρκούν, δε θέλετε να ερεθίσετε τις ευαίσθητες περιοχές. Ξεπλύνετε καλά μετά από 8-10 λεπτά.

Μετά την εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας απαλό και λείο. Η επιδερμίδα σας θα ακτινοβολεί
φρεσκάδα και λάμψη.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις