Από το Blogger.
RSS

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ;

Το μασάζ με αιθέρια έλαια είναι δραστικό στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στην προβληματική περιοχή και τονώνει το δέρμα, αφήνοντας το ενυδατωμένο και απαλό. Επιλέξτε ένα ευεργετικό αιθέριο έλαιο και μια ελαφριά κρέμα, αναμείξτε τα και κάνετε κυκλικό μασάζ στην περιοχή που παρουσιάζει το πρόβλημα.. Πιέστε δυνατά με τα δάχτυλα το λίπος, που είναι συσσωρεμένο κάτω από το δέρμα και δημιουργεί την κυτταρίτιδα. Τα αιθέρια έλαια θα εισχωρήσουν και θα κάνουν τη δουλειά τους μαγικά!

Ποια είναι τα καλύτερα αιθέρια έλαια για τοπικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας;

1. Τα αιθέρια έλαια του μανταρινιού, του πορτοκαλιού και του λεμονιού είναι τα καλύτερα για τη διάλυση του λίπους και τη μείωση της πρησμένης όψης. Το έλαιο του γκρείπφρουτ επίσης ανήκει στην ίδια κατηγορία. Έχουν έντονη αποτοξινωτική δράση και ενισχύουν την καλή κυκλοφορία. Δεν πρέπει να παραλείψετε, ότι είναι φωτοευαίσθητα έλαια, που σημαίνει ότι μετά το μασάζ είναι καλό να αποφύγετε τον ήλιο, αφού μπορεί να εμφανιστούν χρωματικές κηλίδες στο δέρμα.

2. Το έλαιο του αγριοκυππάρισου είναι ένα από τα πιο φημισμένα για το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας. Μειώνει την κατακράτηση υγρών στο δέρμα και αποβάλλει τις τοξίνες. Το μασάζ με έλαιο αγριοκυππάρισου μειώνει την όψη πορτοκαλιού στο δέρμα και το αφήνει απαλό και λείο.

3. Το αιθέριο έλαιο του δεντρολίβανου είναι επίσης ένα από τα καλύτερα έλαια στην θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Το μασάζ με έλαιο δεντρολίβανου βελτιώνει την κυκλοφορία και αποτοξινώνει.Τονώνει σημαντικά το λεμφικό σύστημα, του οποίου τα προβλήματα μπορούν να γίνουν αιτία της κυτταρίτιδας.

 Η θεραπεία με αρωματικό μασάζ χρειάζεται πολλές εφαρμογές για να φανούν αποτελέσματα. Θυμηθείτε ότι η αποβολή των τοξινών είναι ζωτικής σημασίας για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, για αυτό φροντίστε να καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες νερού.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις