Από το Blogger.
RSS

ΔΙΩΞΤΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ

Με τη βελτίωση του καιρού έκαναν την εμφάνιση τους οι μύγες. Εκτός από τα μικρόβια  και τις αρρώστιες που μπορούν να μεταφέρουν, είναι θορυβώδεις και ενοχλητικές.  Πολλές φορές το βρώμικο περιβάλλον τις ελκύει και το αγαπημένο τους μέρος είναι η  κουζίνα, όπου υπάρχει τροφή και έντονες μυρωδιές. Όσοι δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε  χημικά μέσα για να τις απομακρύνεται από το χώρο του σπιτιού σας, παρακάτω θα βρείτε  μια φυσική λύση που θα σας ανακουφίσει από τα ανεπιθύμητα έντομα.

Θα χρειαστείτε ένα μήλο και μερικά γαρίφαλα. Μπήξτε αρκετά μοσχοκάρφια στο μήλο, αν  θέλετε δημιουργήστε και κάποιο σχέδιο με αυτά για να έχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα.  Αφήστε το μήλο κοντά στο παράθυρο της κουζίνας σας και με τη μυρωδιά του μπαχαρικού  αποτρέψτε τις μύγες να εισέλθουν.

Το μοσχομυριστό μπαχαρικό με τα καφέ καρφάκια είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά  εντομοαπωθητικά. Το γαριφαλέλαιο μάλιστα, θεωρείται ότι διώχνει αποτελεσματικά τις  μύγες και κάποιοι φροντίζουν να ραντίζουν τα κουφώματα με αυτό για να εμποδίσουν τις  μύγες να μπουν στο σπίτι.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις