Από το Blogger.
RSS

6 ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ - ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΑ

Ήρθε η όμορφη Άνοιξη, εποχή που γεννά η φύση! Ώρα να αράξουμε στον πράσινο κήπο ή στο ηλιόλουστο μπαλκόνι μας.

Τι γίνεται όμως με τα ενοχλητικά κουνούπια και τις μύγες; 

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα τοξικά χημικά του εμπορίου για να τα απωθήσετε, σας έχουμε τη λύση στα 6 καλύτερα αιθέρια έλαια για την απώθηση των εντόμων. Λίγες σταγόνες από τα παρακάτω αιθέρια έλαια στα μαξιλάρια ή στο υγρό που καθαρίζετε, θα δώσουν υπέροχο άρωμα στο χώρο σας και θα διώξουν μακριά τα κουνούπια, τις μύγες και όλα τα ενοχλητικά ζωύφια!

 Τα 6 αιθέρια έλαια που απωθούν φυσικά τα έντομα

ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ & ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ

Η ιδανική μάσκα για να εξαφανίσετε τις λεπτές γραμμές και τις μικρές ρυτίδες του προσώπου. Το πράσινο τσάι θα δώσει λάμψη στο πρόσωπο και το μέλι θα ενυδατώσει φυσικά αφήνοντας μια απαλή αίσθηση.

 Υλικά: 

  • Ένα φακελάκι πράσινο τσάι 
  • Μια κουταλιά μέλι 



 Εφαρμογή: 

Ανοίξτε το φακελάκι με το πράσινο τσάι και ρίξτε το περιεχόμενο του σε ένα μπωλ. Προσθέστε μια κουταλιά αγνό μέλι και ανακατέψτε πολύ καλα να γίνουν μια ομοιόμορφη αλοιφή. Απλώστε στο δέρμα του προσώπου και αφήστε για 20 λεπτά. Ξεβγάλτε με χλιαρό νερό και σκουπίστε το πρόσωπο με μια καθαρή πετσέτα.

 Η μάσκα προσώπου με πράσινο τσάι και μέλι είναι γεμάτη αντιοξειδωτικά, θα καθαρίσει το δέρμα σας και θα το βοηθήσει να αποκτήσει ομοιόμορφο χρώμα και εκπληκτική λάμψη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις