Από το Blogger.
RSS

ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΠΡΑΣΙΝΑ SMOOTHIES

Τα πράσινα smoothies μπορούν να αποτελέσουν ένα υγιεινό δεκατιανό γευμα, είναι ευκολα στην κατασκευή τους και εξαιρετικά θρεπτικά. Η συνταγή είναι απλή, διαλέξτε τα αγαπημένα σας φρούτα  και μερικά πράσινα λαχανικά, όπως σπανάκι, σέσκουλα, μαρούλι, αβοκάντο κτλ και αλέστε τα στο μπλέντερ μαζί με νερό.

Θα δούμε 2 νόστιμες συνταγές για να φτιάξετε υγιεινά πράσινα smoothies.






ΦΡΟΥΤΕΝΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
υλικά:

ΕΚΡΗΞΗ ΦΡΑΟΥΛΑΣ
υλικά:
  • 2 κούπες νερό
  • 8 μεγάλες φράουλες
  • 2 μήλα
  • 1 μπανάνα
  • 2 κούπες σπανάκι

εκτέλεση:
Κόψτε σε κομμάτια τα φρούτα. Γεμίστε το μπλέντερ μέχρι τη μέση με φρούτα και το υπόλοιπο με τα πράσινα λαχανικά. Προσθέστε το νερό. Ανακατεψτε για 3-4 λεπτά στο μπλέντερ να γίνουν ένας πηχτός χυμός.

Σερβίρετε αμέσως και απολαύστε ένα υγιεινό γεύμα με μεγάλη θρεπτική αξία. Το καλοκαίρι χρησιμοποιείστε παγωμένα φρούτα για μια δροσερή απόλαυση.



Κάντε τους δικούς σας συνδυασμούς με τις αγαπημένες σας γευσεις και επιλέξτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά της εποχής. Αρχικά μπορείτε να μειώσετε την ποσότητα των λαχανικών και να προσθέσετε επιπλέον φρούτα, κάντε το τόσο γλυκό ώστε να το απολαμβάνετε κάθε φορά που το πίνετε. Με τον καιρό και αφού συνηθίσετε τη γεύση των φρέσκων πράσινων λαχανικών μπορείτε να αυξάνεται σιγά σιγά την ποσότητα και την ποικιλία τους.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις