Από το Blogger.
RSS

ΤΑ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ


1. Αιθέριο Έλαιο Λεβάντας
Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι ικανό να αναζωογονήσει το δέρμα και το σώμα, να γιατρέψει την αϋπνία, τους πονοκεφάλους και να κάνει την κούραση να φύγει μέσα σε λίγα λεπτά. Χρησιμοποιείτε σε πολλά προϊόντα ομορφιάς, όχι μόνο γιατί ενισχύει την πνευματική υγεία του χρήστη αλλά και επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας πάνω στο δέρμα χωρίς να αραιωθεί. Μόλις απλωθεί πάνω στο ερεθισμένο δέρμα, το αιθέριο έλαιο λεβάντας μπορεί να ανακουφίσει από έγκαυμα από τον ήλιο, να απαλύνει τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες.
εφαρμογή: Ανακατέψτε 1-2 σταγόνες ελαίου λεβάντας με τη λοσιόν σώματος που χρησιμοποιείτε και απλώστε πάνω στο δέρμα. Οι νυχτερινές ώρες είναι η σωστή επιλογή για καλύτερα αποτελέσματα. Για ήσυχο ύπνο, ρίξτε 2-3 σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας σε ένα κομμάτι βαμβάκι και τοποθετήστε το κάτω από το μαξιλάρι.

2. Αιθέριο Έλαιο  Καρότου
Τα καρότα έχουν υψηλή θρεπτική αξία και το αιθέριο έλαιο τους είναι ένα γνωστό και διαδεδομένο συστατικό στα προϊόντα προστασίας του δέρματος. Το αιθέριο έλαιο καρότου είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και ενισχύει την ελαστικότητα, μαλακώνοντας και ηρεμώντας το δέρμα. Επίσης είναι πλούσιο σε Β-καροτίνη, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία,  που το κάνουν ιδανικό γιατροσόφι για το δέρμα με ακμή.
εφαρμογή: Προσθέστε 1 σταγόνα ελαίου από καρότο στην ενυδατική σας κρέμα προσώπου ή σώματος και απολαύστε απαλό δέρμα χωρίς διχρωμίες.

3.Αιθέριο Έλαιο Μαργαρίτας
Το άρωμα του  αιθέριου ελαίου μαργαρίτας είναι ζεστό και έντονα ηρεμιστικό. Είναι γνωστό για τα αποτελέσματα του στο κουρασμένο πνεύμα, διώχνοντας μακριά την κόπωση και το άγχος. Το έλαιο μαργαρίτας, επιπλέον, έχει ευεργετικές ιδιότητες στο δέρμα, απαλύνοντας τον πόνο και μαλακώνοντας το ερεθισμένο δέρμα  ή το πρησμένο με κάλους.
εφαρμογή: Αναμείξτε  1 σταγόνα αιθέριου ελαίου μαργαρίτας με ενυδατική κρέμα και απλώστε καθημερινά στο δέρμα για να ενισχύσετε την ενυδάτωση και να μαλακώσετε το ερεθισμένο δέρμα. Χρησιμοποιείστε το παρασκεύασμα σε πρησμένο δέρμα, πάνω σε κοκκινίλες και ερεθισμούς και νιώστε ανακούφιση άμεσα. Ταυτόχρονα με αυτό τον τρόπο θα ενισχύσετε το αίσθημα ηρεμίας και άνεσης.

4.Αιθέριο Έλαιο Γερανιού
Αν η κατάθλιψη και το άγχος, η έλλειψη όρεξης για ζωή και η πνευματική κούραση σας ταλαιπωρούν, το αιθέριο έλαιο γερανιού είναι η κατάλληλη επιλογή για να ανακτήσετε την αισιοδοξία, την αυτοπεποίθηση και την αγάπη για τη ζωή! Εκτός από τις παραπάνω ευεργετικές ιδιότητες, αιθέριο έλαιο γερανιού είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στα δέρματα με ακμή και μαύρα στίγματα. Ακόμη βοηθά τις πληγές να κλείσουν και τους ερεθισμούς να ηρεμήσουν.
εφαρμογή: Απλά προσθέστε 1-2 σταγόνες στην αγαπημένη σας κρέμα και θα δείτε τα αποτελέσματα πολύ σύντομα.

5. Αιθέριο Έλαιο Τσαγιού
Το αιθέριο έλαιο τσαγιού είναι ένα συστατικό που χρησιμοποιείτε στα καλλυντικά και τα προϊόντα ομορφιάς συχνά.  Το αναζωογονητικό άρωμα του τσαγιού δίνει την αίσθηση της δροσιάς και της αγνότητας. Το αιθέριο έλαιο του είναι αντιβακτηριδιακό, προστατεύει από τους ερεθισμούς και τους μύκητες. Επίσης χρησιμοποιείτε για την καταπολέμηση της πυτιρίδας και της ξηροδερμίας στο κεφάλι.
εφαρμογή: Αν και το άρωμα του αιθέριου ελαίου του τσαγιού είναι πολύ δυνατό και έντονο, αντιθέτως οι ευεργετικές του ιδιότητες ηρεμούν και καθαρίζουν το δέρμα. Απλώστε το απευθείας πάνω στο ερεθισμένο δέρμα, πάνω στις κοκκινίλες ή στα σημεία που παρουσιάζουν ακμή. Για καλύτερα αποτελέσματα κάντε μασάζ στα ερεθισμένα σημεία καθημερινά.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις