Από το Blogger.
RSS

ΝΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥΗ ακμή, εκτός από τα αντι-αισθητικά σπυράκια, συνήθως συνοδεύεται και από κόκκινα σημάδια.  Είναι μια ενοχλητική διαταραχή του δέρματος που συνήθως πλήττει τους έφηβους και τους νέους. Είναι μία πάθηση που μπορεί να είναι κληρονομική ή να προκληθεί από υψηλά επίπεδα άγχους, από ορμονικές διαταραχές, ακόμα και από την έμμηνο ρύση.  Η ακμή και οι κοκκινίλες κάνουν την εμφάνιση τους στο πρόσωπο, στο λαιμό, στην πλάτη, ακόμη και στα μπράτσα.


Οι ώριμες κόκκινες ντομάτες μπορούν να διώξουν μακριά τις κοκκινίλες που εμφανίζονται μαζί με την ακμή!

Απλά κόψτε μια ώριμη ντομάτα σε ροδέλες και τοποθετείστε την στην περιοχή του δέρματος που πάσχει. Αφήστε τις ροδέλες πάνω στο δέρμα για 10 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και σκουπίστε με μία καθαρή πετσέτα. Κοιτάξτε στον καθρέπτη και θαυμάστε το λαμπερό και ομοιόμορφο χρωματικά, νέο σας δέρμα!

Η ντομάτα είναι ένα υλικό που μπορούμε να το βρούμε σε όλες σχεδόν τις κουζίνες. Εκτός από τη διατροφική της αξία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την περιποίηση του δέρματος και την ανάδειξη της φυσικής μας ομορφιάς

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις