Από το Blogger.
RSS

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ GADGETS ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τα πολύτιμα αγαθά που μας προσφέρει η φύση, πρέπει να την προστατεύουμε και να τη φροντίζουμε. Βάλτε στη ζωή σας απλές και καθημερινές συνήθειες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε εξοικονόμηση ενέργειας και να μειώσετε τους βλαβερούς ρίπους.

Στην εποχή της τεχνολογίας που ζούμε, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα έξυπνα οικολογικά gadgets, τα οποία κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και διασκεδαστική. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα σε πρωτοτυπία και στυλ.




  • Οικολογικό ρολόι 
Το νερό είναι ζωή και στην περίπτωση του οικολογικού ρολογιού Bedol δίνει ζωή και κίνηση στην …ώρα! Το ρολόι λειτουργεί με μόνο νερό και χυμό λεμονιού! Δε χρειάζεται μπαταρίες και ηλεκτρικό. Αφού το γεμίσετε θα δουλεύει για 8-12 εβδομάδες ασταμάτητα.



  • Ηλιακά ηχεία
Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική όπου κι αν είστε! Ηχεία που χρησιμοποιούν την ηλιακή ενέργεια για να παίξουν την αγαπημένη σας μουσική από το mp3 player ή από το iPod σας.




  • Πράσινος Σταθμός Επαναφόρτισης 
Αποφύγετε την ακαταστασία από τα μπερδεμένα καλώδια και δώστε μια πράσινη νότα στο χώρο σας. Το φιλικό προς το περιβάλλον gadget θα σας βοηθήσει να κρύψετε τα καλώδια και τους φορτιστές και να επιτρέπει στις ηλεκτρικές σας συσκευές να ξεκουράζονται και να ανακτούν δυνάμεις σε ένα καταπράσινο κήπο.



  • Μπαταρίες – usb
Δώστε αγάπη στο περιβάλλον μειώνοντας τις αγορές των βλαβερών μπαταριών μιας χρήσης. Έξυπνες μπαταρίες που φορτίζουν μέσω θύρας usb από το λάπτοπ ή τον υπολογιστή σας.




  • Πληκτρολόγιο και ποντίκι από μπαμπού
Φτιαγμένο στο χέρι αποκλειστικά με υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Η φυσική όψη του ξύλου μπαμπού θα σας φέρει ένα ζεστό και γήινο συναίσθημα κάθε φορά που θα αγγίζετε τα πλήκτρα και τα κουμπιά.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις